• beauvarletkoor
  • jokobeau

Jeugdwerking

Binnen de structuur van Beauvarletkoor vzw hebben we ook een jeugdwerking met kinderkoor Beau-re-mi en jongerenkoor Jokobeau. Deze koren richten zich op jonge zangers van 8 tot 21 jaar en staan onder leiding van Sarah Decadt.

Kinderkoor Beau-re-mi

Beau-re-mi is er voor jongens en meisjes van 8 tot 12 jaar (3de tot 6de leerjaar). Dit gloednieuwe koor ging van start in september 2017. De repetities vinden plaats op vrijdag van 18u tot 19u in de Noordduinen in Koksijde. Tijdens de maand september kunnen nieuwe zangers zeker nog aansluiten bij kinderkoor Beau-re-mi.

De zangers van Beau-re-mi komen naar het koor omdat ze zingen gewoon superleuk vinden. We leren nieuwe liedjes, ontdekken onze zangstem, werken met bodypercussion en beweging, zingen canons ... Ook gemoedelijke optredens, groepsactiviteiten en een koorweekend staan op ons programma.

Meer info: www.beau-re-mi.be

Jongerenkoor Jokobeau

Jongeren van 12 tot ongeveer 21 jaar zijn van harte welkom bij Jokobeau. Dit koor gaat in 2017 – 2018 zijn vijfde werkjaar in. Ook Jokobeau repeteert op vrijdagavond, van 20u tot 21.30u in de Noordduinen in Koksijde. Tijdens de maand september kunnen nieuwe zangers zeker nog aansluiten bij jongerenkoor Jokobeau.

In Jokobeau zingen we twee- of driestemmig en brengen we pop, musicalhits, filmmuziek, folk en ander muzikaal moois. Op de repetities werken we aan een goede zangtechniek, een mooie koorklank en een overtuigde performance. Natuurlijk zingen we voor het plezier, maar regelmatig staan we ook op het podium. Een trouwviering, het Songfestivalconcert, de Zweedse hapjesavond, de cd-opname van het Koksijde-lied; zowel samen met het Beauvarletkoor als zelfstandig zingen we graag voor publiek. Daarnaast is er ook aandacht voor ontspanning met groepsactiviteiten en het jaarlijkse koorweekend.

Meer info: www.jokobeau.be

Logo Jokobeau