Jeugdwerking
 
Binnen de structuur van Beauvarletkoor vzw hebben we ook een jeugdwerking met kinderkoor Beau-re-mi en jongerenkoor Jokobeau. Deze koren richten zich op jonge zangers van 7 tot 21 jaar en staan onder leiding van Sarah Decadt.

 

 


 

Kinderkoor Beau-re-mi 

Kinderkoor Beau-re-mi is er voor jongens en meisjes van 7 tot 12 jaar (2de tot 6de leerjaar). De repetities vinden plaats elke vrijdag van 18 tot 19 uur in de Noordduinen in Koksijde. In Beau-re-mi leer je heel wat nieuwe liedjes, ontdek je je zangstem, werken we vaak met beweging en zingen we met veel plezier een canon of een lied in twee stemmen. Natuurlijk horen er ook optredens bij! Naast het zingen doen we regelmatig toffe activiteiten met onze groep en we gaan één keer per jaar samen op koorweekend. 

Meer info: www.beau-re-mi.be


 

 


  

Jongerenkoor Jokobeau

Jongerenkoor Jokobeau richt zich op jongeren van 12 tot 21 jaar. Ook Jokobeau repeteert op vrijdagavond, van 20 tot 21.30 uur in de Noordduinen in Koksijde. We zingen twee- of driestemmig en brengen pop, musicalhits, filmmuziek, folk en ander muzikaal moois. Op de repetities werken we aan een goede zangtechniek, een mooie koorklank en een overtuigde performance. Natuurlijk zingen we voor het plezier, maar regelmatig staan we ook op het podium. Daarnaast is er ook aandacht voor ontspanning en teambuilding met groepsactiviteiten en het jaarlijkse koorweekend.

Meer info: www.jokobeau.be

 

 

   

Logo Jokobeau